Dan Rachlin sviner Anders Breinholt til

26/11/2021

Nicolai Busekist

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix & Marcus Emil Christensen/Ritzau Scanpix /
Det er ikke pæne ord, Dan Rachlin har at sige om Anders Breinholt. Han kalder ham både selvfed, arrogant og slesk.

Mest læste i dag

Dan Rachlin har aldrig været bange for at udtrykke sin mening. Flere gange tidligere har han trukket overskrifter med sine udtalelser.

Denne gang er det 'Natholdet'-vært Anders Breinholt, der står for skud. Ham har Dan Rachlin haft en høne at plukke med, siden deres fælles fortid på bl.a. The Voice.

Ifølge Ekstra Bladet mener Dan Rachlin, at Breinholt flere gange har talt grimt om ham på diverse medieplatforme. Ydermere føler Rachlin sig også fortørnet over, at han aldrig er blevet inviteret ind som medvært i 'Natholdet'.

Det har nu resulteret i, at han har delt et langt opslag på sin Facebook-profil, hvor han omtaler Anders Breinholt i knap så pæne vendinger.

I opslaget fortæller også om sin fortid med Breinholt, ligesom han forklarer, hvorfor han mener, at han er både 'selvfed, arrogant og slesk'.

"Jeg vil ikke sige, vi var venner, men dog rigtig gode bekendte. Jeg var eksempelvis til en reception i Parken, hvor han stolt viste mig den SMS TV2 havde sendt ham, som bevis på at han skulle lave et nyt program i den sene aftenflade. Alligevel var jeg lidt undrende overfor, hvorfor han og hans makker Anders Lund Madsen adskillige gange talte rigtig grimt, nedladende og negativt om mig," skriver han på Facebook.

På Facebook giver han også udtryk for, at han havde håbet, at Anders Breinholts rolle som vært på 'Natholdet' ville føre til, at han blev inviteret med som medvært. Det skete dog aldrig, og nu er Breinholt snart fortid i programmet.

"Da Anders Breinholt var placeret som vært på ‘Natholdet’ havde jeg den naive tanke, at den yngre vært, ville invitere mig ind som gæst. Det skete aldrig. Til gengæld fulgte de ikke specielt rosende omtaler af mig i programmet og udenfor. År efter år," lyder det fra Dan Rachlin.

I stedet for at være blevet inviteret ind som medvært, har han måtte lægge øre til 'ikke specielt rosende omtaler' i programmet. Han går endda så langt at sige, at han aldrig er blevet skuffet så meget af nogen, som han er blevet af Anders Breinholt.

"Til gengæld fulgte de ikke specielt rosende omtaler af mig i programmet og udenfor. År efter år. Jeg er blevet hånet, stukket i ryggen, drillet og svinet i over 35 år af mange, der ønskede, det jeg havde. Aldrig har nogen skuffet mig med sin falske og sleske opførsel som Anders Breinholt," runder han sit opslag af.

Anbefalet til dig