Danmark triumferede uden sygemeldte Mikkel Hansen: Nu sætter Nikolaj Jacobsen ord på

Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix
Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix
I kølvandet på triumfen mod Spanien, sætter den populære landstræner nu ord på kampen, der blev spillet uden Mikkel Hansen.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden, at Danmark triumferede ved VM for tredje gang i træk, hvor danskerne satte franskmændene til vægs og samtidig skrev sig i historiebøgerne. 

For knap to ugers tid efter at hele Danmark havde tabt kæben over det evigt populære landsholds bedrifter, så tikkede der en yderst chokerende besked ind. 

Her stod det nemlig klart, at Mikkel Hansen var sygemeldt med stress på ubestemt tid. 

Og derfor var det nogle store sko, der skulle udfyldes på landsholdet i Mikkel Hansens fravær, da Danmark tog hul på EHF-cup kampen mod Spanien. 

Danmark endte også med at trække sig sejrrigt ud af opgøret på udebane mod Spanien. 

Men her skulle hele Danmarks Rasmus Lauge hurtigt vise sig, at gøre god figur. 

Landstræner Nikolaj Jacobsen lægger heller ikke skjul på, at i Hansens fravær, så har Rasmus Lauges rolle ændret sig markant: 

“Mikkel har et overblik og en ro i sit spil. Samtidig ved de andre spillere, at de altid kan læsse bolden over til Mikkel, og så sker der et eller andet, fortæller landstræneren til TV 2 Sport, og fortsætter: 

“I Mikkel Hansens fravær skal Lauge være den kontrollerende spiller, der styrer flowet i vores spil sammen med Mads Mensah. Den opgave løser han rigtigt fint i dag, og det vidner vores 31 scoringer også om”. 

TV 2 Sports håndbold ekspert, Claus Møller Jakobsen, erklærer sig enig i, at Rasmus Lauge igen i går bed sig fast på danskernes læber med en fantastisk præstation. 

Og du kan se endnu mere fra Rasmus Lauge og resten af holdet, når danskerne lægger vejen forbi Jyske Bank Boxen for at tage hul på den sidste kamp i puljen mod Sverige. 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig