Danmarks popdronning sætter luksuslejlighed til salg

04/08/2020

Christian Granhøj Skouboe

Lejligheden har en imponerende tagterrasse. Foto: Nybolig Dragør
Efter kun et halvt år har et af landets celebre par besluttet, at det er tid til at flytte. I starten af året købte Danmarks pop-darling, Medina og manden Malo Chapsal ellers en penthouselejlighed midt på Frederiksberg, men den er nu sat til salg.

Mest læste i dag

Det er boligsitet Boliga.dk, der skriver, at det kendte par nu har sat deres penthouselejlighed til salg. 

Lejligheden spreder sig over mere end 100 kvadratmeter og ligger på øverste etage i en ejendom fra 1976 med udsigt udover hele byen.

En udsigt, der særlig gør sig gældende fra både boligens udestue og tagterrasse, som ejendomsmægler Nicki Peters fra Nybolig Dragør fremhæver i salgsmaterialet. 

Kun for Mig-sangeren og Chapsal købte de tre værelser for 6.775.000 kroner tilbage i januar - i dag kan du købe det eksklusive kendis-hjem for 8,5 millioner kroner. 

Dyr, dyrere, Frederiksberg

Medina og Malo Chapsal blev gift i juni, men nu er det altså boligmarkedet og ikke længere bryllup, der står på tapetet. 

Og det er ikke bare parrets penthouselejlighed, der ligger i den eksklusive ende af boliger, også placeringen på Frederiksberg er midt i landets dyreste boligområde. 

Det viser tal fra Boliga.dk

I øjeblikket koster ejerlejlighederne i Frederiksberg Kommune 50.200 kroner pr. kvadratmeter - hvilket er over fem millioner kroner for en lejlighed på 100 kvadratmeter. 

Popsangerens lejlighed skal dog koste dig lidt mere end det: Her er en kvadratmeter nemlig udbudt til lige over 79.400 kroner. 

Medina har med utallige ørehængere, som Ensom, Vi To og Velkommen til Medina, cementeret sig, som en af de mest velkendte musikere i landet. Senest med singlen Til Den Lyse Morgen fra i år.

Se Medinas vilde penthouse HER

 

Anbefalet til dig