Danmarkshistoriens største tipsgevinst kan blive slået i weekenden

I mere end 28 år har en enkelt tipper haft rekorden for den største tipsgevinst i Danmark nogensinde. Dengang vandt vinderen 5.103.343 kroner.

Lige nu læser andre også

I denne weekend kan rekorden blive slået, da Danske Spil giver en garanti på hele 5 millioner kroner til en enlig vinder. Kombineres det med potentielle sidegevinster kan den knap 30-årige rekord altså blive slået.

”Det er nu, man skal finde halv- og helgarderingerne frem, hvis man vil slå en 28-årig gammel rekord og vinde 5 millioner kroner i weekenden. ” siger Frederik Skov, produktmanager i Danske Spil.

Normalt har Danske Spil en garanti på 1 million kroner til en enlig 13’er, der typisk bliver udbetalt 9-10 gange om året. Det er dog kun sket én enkelt gang i år. Derfor har Danske Spil nu puljet garantierne sammen, og garanterer derfor hele 5 millioner kroner til en enlig vinder. Udløses garantien ikke denne weekend, fortsætter garantien på ugentlig basis til den udløses på lørdagens Tips 13-kupon.

Det er meget usædvanligt, at der kun har været en enkelt enlig vinder af Tips 13 i år. Det har vi ikke oplevet før, så derfor kan de mange tipsklubber og tippere rundt om i landet godt begynde at glæde sig til lørdag.” siger Frederik Skov og fortsætter:

”For at have en enlig 13’er og vinde de 5 millioner kroner, er man nødt til at spotte hvor de helt store overraskelser kommer. Så et godt tip er at bruge garderingerne på de af kuponens største favoritter, man som tipper mener kan kikse.” slutter Frederik Skov.

Læs også

Primtal - Hvad er primtal? Her finder du regler og primtal liste over de første 10000 tal. Alle primtal er et heltal, som kun 1 og tallet selv går op i.

IQ er en forkortelse for intelligenskvotient, og bruges til at fastslå, hvor intelligent en person er. Normal IQ ligger mellem 90 og 110 på IQ-skalaen.

Anbefalet til dig