Dansk Bank deler stor nyhed: Vil give tilbage til kunderne

Nyheder
Foto: Fynske Bank
Foto: Fynske Bank
Banken har nu delt en stor nyhed.

Lige nu læser andre også

Fynske Bank opruster sin tilstedeværelse og position i landets tredjestørste by, Odense.
Her åbner banken en ny enhed i Cortex Park, hvor de første af omkring 50 kolleger flytter ind midt i december.

Ifølge adm. direktør Henning Dam giver en styrket position i Odense rigtig god mening på flere planer. Det handler blandt andet om bankens strategiske fokus.

Det skriver Fynske Bank i en pressemeddelelse.

"Hos Fynske Bank arbejder vi målrettet på at blive den foretrukne bank på Fyn. Det kræver ikke alene, at vi sikrer bedre rådgivning og service til vores kunder og bedre samarbejde på tværs i vores organisation. Det er samtidig helt afgørende, at vi også fremover kan tiltrække højtspecialiserede kolleger og kompetencer til banken. Ved at styrke vores tilstedeværelse i Odense bliver vi ikke alene mere tydelige i centrum af vores markedsområde. Vi tror også på, at vi bygger et stærkere fundament for fremtidens Fynske Bank", siger Henning Dam.

Den nye enhed kommer til at huse både Fynske Banks Forretningsudvikling og IT, bankens Finans- og Formuecenter, der tidligere lå i Assens, samt et nyt Kunde- og Kompetencecenter. Enheden skal supplere Odense-filialen på Hunderupvej.

Med den nye adresse rykker Fynske Bank samtidig tæt på Syddansk Universitet, som med over 30.000 studerende og seks campusser på tværs af landet er i international klasse.

"Fremsyn er en af vores kerneværdier, og på Syddansk Universitet er der tusindvis af unge mennesker, som hver dag arbejder med fremtidens viden og kompetencer. Det gør placeringen endnu mere oplagt for os, fordi det åbner for muligheden for at arbejde tættere sammen med de studerende, lære af dem og tiltrække talenter, som kan være med til at sørge for, at vi altid er på forkant", siger Henning Dam.

Styrket position på hele Fyn
Den administrerende direktør understreger samtidig, at den styrkede position i Odense ikke betyder, at Fynske Bank har mistet interessen for Svendborg, hvor banken i dag har hovedkontor.

"For os handler det om at fremtidssikre banken bedst muligt. Fynske Banks hovedsæde ligger fortsat i Svendborg, og vores forretningsmodel med fondsejerskab og et stærkt fokus på at give tilbage til kunder og lokalsamfund i form af støtte til kultur og idræt vil være nøjagtig den samme", siger han.

Fynske Bank forventer, at den nye enhed på Cortex Park Vest 4 vil være tæt på fuldt bemandet tidligt i 2024.

Anbefalet til dig