Dansk bank med glædelig nyhed: Kunderne jubler

Nyheder
Genrefoto: Shutterstock
Der er nu godt nyt til de mange kunder.

Mest læste i dag

De sidste par år har det ikke været sjovt at skulle bede om penge fra sin bank. Renterne eksploderede nemlig over ganske kort tid, og dermed blev det pludselig rigtig dyrt, hvis man skulle investere i en bolig, en ny bil eller noget andet.

Heldigvis er renterne på vej ned, og i løbet af de seneste par uger er renterne blevet sat ned hos blandt andet Jyske Bank, Danske Bank, Nordea, Nykredit, AL Bank, Sydbank, Vestjysk Bank samt Ringkjøbing Landbobank.

Til den flotte liste kan nu også tilføjet Spar Nord, som har meldt ud, at deres kunder fremadrettet vil kunne få en udlånsrente mellem 4.50 og 9.50 procent. Det er ved et ejerskifte eller i forbindelse med et køb.

Sådan skriver Senest.dk.

Forventer massivt fald på renten

Hvis man spørger Nordea, så forventer de, at renten vil fortsætte med at falde det næste halvandet år.

Nordea har nemlig lavet en prognose, hvor de kommer med deres bud på, hvordan renten vil se ud cirka hvert halve år op mod 31.12.2025.

Ved årsskiftet om 7 mdr. forventer Nordea at F-kort-renten vil være faldet til 2.88 %, mens den vil falde til 2,38% den 30. juni 2026. Når vi så rammer 31. december 2025 vil den falde yderligere til 1.93%.

Hvis Nordea får ret i deres forudsigelser, så vil det blive meget billigere at låne penge om et halvandetårs tid, end det er i dag.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig