Dansk dreng dræbt i tragisk ulykke

Af: Thea Andersen

|

13/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En dreng er omkommet efter en tragisk ulykke på en ferie til Fransk Polynesien.

Mest læste i dag

En blot femårig dansk dreng er omkommet i en forfærdelig ulykke i landet Fransk Polynesien.

Lokalmediet TNTV skrev i går, at den danske dreng var ude at svømme med sin far i en lagune onsdag morgen. Under svømmeturen kom en fiskerbåd sejlende, og den havde tilsyneladende ikke set drengen.

Den sejlede nemlig direkte ind i den lille dreng, som blev kvæstet, skriver Dagens.dk.

Drengen blev hastet til hospitalet, men her stod det hurtigt klart, at hans liv ikke var til at redde.

"Barnet er en ung turist. Det var en fisker som ramte ham og barnet blev bragt til hospitalet, men han døde," lyder det fra generalsekretær Nelson Tapa fra rådhuset i Huahine.

Ekstra Bladet har været i kontakt med udenrigsministeriet, der bekræfter, at en dansk statsborger er omkommet i Fransk Polynesien, men mere kan de ikke kommentere på, da det er en personsag.

Myndighederne i Fransk Polynesien er gået i gang med at klarlægge, hvad der præcist er sket i forbindelse med den tragiske ulykke.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig