Dansk forfatter rejser verden rundt for at få corona: "Endelig blev jeg smittet"

Foto: Shutterstock

Men næsten alle andre har isoleret sig hjemme, har han rejst verden rundt i jagten på at blive smittet med coronavirus.

Carsten Graff er forfatter af over 20 bøger, som primært omhandler emner der er tabubelagte. Derudover har han også været sexsurrogat og kalder sig selv for tabu-filosof. 

Den 27. februar var tilsyneladende en glædensdag for den danske forfatter - for der kunne han nemlig meddele at han var testet positiv for Covid-19. Og det har ikke været en nem rejse, for at blive smittet. Faktisk har han været i både Danmark, Sverige, England, Spanien og Brasilien for at opnå en positiv test. 

Læs også

DMI advarer: Forårsklassiker kan skabe problemer

Det har involveret at spise med fingrene, gå på mange dates, spise på menneskefyldte cafeer, sygebesøg hos smittede - og ikke mindst en masse kys og kram med alle der bød sig.

Faktisk har Carsten direkte jagtet coronavirussen og er rejst efter hvor der var flest smittede og døde af virussen - alligevel skulle det tage ham 11 måneder. Men den 27. februar kunne han dele den "glade nyhed" på sin Facebook-profil.

Ligvognsoptog lokkede

"ENDELIG BLEV JEG SMITTET

Hvem har lyst til at tilbringe deres liv i uvished om hvorvidt en virus der er spredt over hele planeten en dag vil indhente dem og slå dem ihjel? Alle virus muterer hvilket betyder at man for at være beskyttet bliver nødt til at tage jævnlige vacciner. Ud over dette skal man være nervøs for at trække vejret, for at kramme andre mennesker eller for eventuelle skader fra vaccinerne. Spørgsmålet er hvor meget stress, forringet livskvalitet og tabt liv vil det koste. For mit vedkommende foretrækker jeg afklaring – jo før jo bedre. Da coronavirus ankom til Danmark tænkte jeg derfor kun én ting: ”Hvor kan jeg blive smittet?” skriver Carsten i et Facebook-opslag.

 

Han beskriver at han er glad for, at han ikke vidste det ville tage så lang tid at blive smittet - for så hvis han vidste det ville blive så besværligt, så havde han nok givet op på forhånd.

 

Da det ikke kastede smitte af sig i Danmark og Sverige, rejste han til London, hvor han boede hos en bekendt der var smittet - men det gav heller ikke pote.

 

Derfor endte han med at rejse videre til Spanien, da han så at der var massegrave og ligvognsoptog - det virkede "tillokkende" og derfor rejste han derfor afsted.

 

Heller ikke i Spanien lykkedes det Carsten at blive smittet og derfor tog han turen videre til Brasilien, hvor der ifølge pressen var en særlig smittefarlig variant, som han "muligvis kunne være heldig at få". 

Gangbang og kropsvæsker

Det gav dog heller ikke ligefrem gevinst, heller ikke selvom at han deltog i et gangbang med 50 mennesker i en swingerklub.

 

 

"Selv om jeg ikke tænder på gruppesex med tilfældige mennesker tog jeg tilmed til et gang-bang for 50 mennesker i en swingerklub. Det blev en ualmindelig livlig aften og da klubben lukkede, var jeg ret sikker på at alle havde delt kropsvæsker med hinanden – både direkte og indirekte," beskriver Carsten.

 

Til sidst gav han op og indlogerede sig på et femstjernet hotel, for i stedet at arbejde. 10 dage senere vågnede han dog op og havde det dårligt, hvor det kunne konstateres, at han var smittet med corona. 

Læs også

Stor butikskæde advarer: Tjek kældre og udhuse

"Den lettelse og glæde jeg følte da jeg så at jeg nu langt om længe var blevet smittet er meget svær at beskrive i ord. Nu havde jeg i snart et år ikke hørt om andet end coronavirus i pressen. Uanset hvad jeg gjorde og uanset hvor jeg havde kigget hen var jeg konstant blevet mindet om coronavirus, men havde efterhånden accepteret at denne virus aldrig skulle blive virkelig for mig,"

 

Det blev dog virkeligt og Carsten er nu smittet. 

 

Du kan læse hele hans opslag her: