Dansk håndboldikon er gået bort

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En stor personlighed i dansk håndbold er død.

Mest læste i dag

Den tidligere formand i Dansk Håndbold Forbund Per Rasmussen er død.

Sådan skriver Lyngby Håndbold Klub på Facebook.

“Det er med stor sorg at kunne meddele, at vi i går har mistet et kæmpe ikon i LHK,Per Rasmussen.”

“Per Rasmussen har det meste af sit liv levet og åndet for LHK, Pers hjerte var Konge blå. Per var i sine unge dage træner for, det man kaldt lille put drengene og i 1987 kunne Per og drengene kalde sig for Danmarksmester.”

Per Rasmussen var i perioden 1985-1998 formand i klubben. Formand med stort F, som det bliver beskrevet af Lyngby Håndbold Klub.

Han trak sig tilbage som sport- og sponsorchef for en del år siden, men til trods for det fortsatte han med at yde en frivillig indsats i klubben.

Lyngby Håndbold Klub fastslår, at ikonet Per Rasmussen vil blive talt om mange år endnu:

“Vi siger farvel til en stor personlig som mange i og omkring LHK vil savne og tale om de næste 100 år. Ære være Pers minde.”

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig