Dansk influencer kørte galt med børnene i bilen: 'Vi gør det aldrig igen'

Af: Thea Andersen

|

31/07/2023

Nyheder
Billedet er af en anden totalsmadret bil. Foto: Shutterstock.com
Billedet er af en anden totalsmadret bil. Foto: Shutterstock.com
Christina Sander advarer nu andre.

Lige nu læser andre også

Den danske influencer og journalist, Christina Sander, delte for nylig et sårbart opslag på sin Instagram-profil.

Efter at have tilbragt en dejlig ferie i Frankrig, var Christina og hendes familie på vej hjem, da de blev involveret i en frygtelig bilulykke på motorvejen.

"Jeg har brug for at fortælle jer, at vi kørte galt på motorvejen på vej hjem fra Frankrig," skriver Christina Sander i opslaget, hvor hun har delt et billede af sig selv fra hospitalet.

Hun fortsætter med at beskrive, hvordan de havde kørt hele natten og forsøgt at gøre køreturen så skånsom som muligt for deres børn ved at bytte, tage pauser og hvile på skift.

Men det tog kun ét sekund for uheldet, der totalskadede deres bil, at ske.

"Én time inden vi var helt hjemme, gik det galt," skriver hun videre.

Heldigvis er alle i familien okay trods omstændighederne. Den 37-årige influencer pådrog sig nogle skader, herunder bøjede ribben og hudafskrabninger, mens hendes datter Uma bed sig i læben.

I opslaget kommer Christina Sander også med en advarsel til andre forældre, der lige nu kører om natten.

"Jeg ved, at mange kører om natten lige nu. At man som forælder presser sig selv til grænsen, fordi man gerne vil gøre køreturen skånsom for børnene. Men søvnløshed er ikke skånsomt for forældrene, og den overvældende træthed kan ramme meget pludseligt," advarer hun og tilføjer:

"Og vi gør det aldrig igen."

Hun beskriver samtidigt øjeblikket, hvor hun sidder med et knust vindue, glasskår i munden og øret og kigger på bagsædet for at se, om hendes børn var okay. Det øjeblik, hjemsøger hende nu.

"Aldrig i mit liv har jeg været så taknemmelig for at se tre grædende børn. At vi selv kunne få dem ud. Og at det eneste vi mistede den dag, var vores bil. Og vi har ikke lavet andet end at kramme og kysse og sige jeg elsker dig overalt på jorden til hinanden lige siden," slutter hun det sårbare opslag, som du kan se herunder.

Nu, hvor Christina Sander er vel hjemme igen, forsøger hun at komme på hesten og ind i bilen igen.

Hun har det fint med at færdes i trafikken, men ulykken fylder naturligvis stadig i hovedet, fortæller hun til SE og HØR.

Anbefalet til dig