Dansk kæde hæver prisen på populær smørbar med 50%

Af: Lucas Andreas

|

04/09/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prisen på smørbaren er blevet hævet med 50%.

Lige nu læser andre også

Når det kommer til smør, er der ikke nogen, der kan slå Lurpak.

Men prisen på det populære smørprodukt kan ofte få pengepungen til at knirke, og derfor er der mange, der vælger at gå alternativernes vej.

Og hvis du er en af dem, har du måske fulgt med i prisudviklingen i Fleggaard, hvor de solgte den populære Bakkedal smør til bare fem kroner.

Fleggaard, den store grænsehandelsgigant, har gennem det seneste år tiltrukket opmærksomhed med sin aggressive priskrig, som i maj resulterede i markante prisnedsættelser på over 4000 varer.

Den tid er dog slut nu, for i det nyeste katalog fra Fleggaard, der gælder fra den 4. september, ses en prisstigning på det eftertragtede produkt.

Prisen er nu hævet med 50 procent til 7,49 kroner pr. pakke.

På trods af stigningen fremhæver grænsehandlen dog stadig, at kunderne sparer 38 procent i forhold til den danske pris, hvilket stadig gør det attraktivt for mange at købe smørret syd for grænsen.

Flere tilbud på Lurpak

I denne uge er der flere supermarkedskæder, der kæmper for at vinde Lurpak-krigen.

Både Rema 1000, Føtex, 365discount og Meny har sat prisen ned på 'det hvide guld', hvorfor du ikke behøver betale en formue.

Det er dog værd at kaste lys over, at der er to kæder, der skiller sig ud på pris.

De bedste tilbud

I Føtex er Lurpak på tilbud til 20 kroner per pakke, hvilket - målt på pris - er det dårligste af de fire tilbud. Hos Salling Group-kæden kan kunderne dog købe så mange pakker, som de overhovedet har lyst til.

Rema 1000 tager i denne uge 15 kroner for en pakke Lurpak, hvorfor der er ganske mange penge at spare, hvis der sammenlignes med Føtex.

Her er det dog værd at være opmærksom på, at man kun må købe seks pakker til tilbudsprisen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Anbefalet til dig