Dansk kendis deler trist nyhed: Lænket til hospitalsseng

Foto: Shutterstock

Det var bestemt ikke sådan, at hun havde håbet det skulle være.

I 2012 blev Tina Maria et kendt ansigt i Danmark, da hun deltog i realityprogrammet Paradise Hotel. Her gik hun hele vejen til finalen, hvor hun endda vandt. 

I dag er det dog ikke længere Paradise Hotel, som hun er mest kendt for. I dag er hun en stor influencer på Instagram, hvor over 223 tusinde personer følger med. Det er også her, at hun nu har delt en trist nyhed, som har ramt hende hårdt. 

Tilbage i december afslørede hun på sin profil, at hun og kæresten Patrick Engbo, at de venter sig barn nummer to. Parret er i forvejen forældre til datteren Olivia på fire år. 

Læs også

Rikke Hørlykke afslører: Det tænkte børnene om hendes deltagelse i Korpset

Men graviditeten er ikke helt uden bump på vejen - og nu er Tina Maria blevet beordret sengeliggende. Det deler hun med sine mange følgere på Instagram.

"Først og fremmest vil jeg sige TAK for hver enkelt af jeres søde beskeder og tanker. Jeg læser hver enkelt besked, også selvom mit overskud til at svare er ikke eksisterende på nuværende tidspunkt. Det har været en så overvældende uge, at jeg vitterligt har haft brug for at trække mig og gå hekt ind i mig selv," starter Tina Maria ud i et opslag på sin profil, hvor hun deler et billede af sin gravide mave.

Katastrofe tanker om at miste baby

"Jeg har følt mig enormt svigtet af min krop og det har gjort mig både sur og totalt ulykkelig. Jeg har været vildt bange og haft katastrofetanker om at miste baby samt det at være indlagt og fjernet fra sit 4-årige barn, der viser bekymring for sin mor," lyder ordene fra den populære influencer, som også tilføjer at hun har haft svært ved, hvordan hun skulle forholde sig til Instagram. 

"Jeg har haft svært ved at forholde mig til Instagram og hvordan jeg skulle fortælle min historie, for jeg ved godt, at der er nogle der har det meget værre end mig, hvilket har gjort det så svært for mig at åbne op, da det jeg jo oplever på egen krop og sind bare er så sårbart for mig. Jeg er ikke ude på medlidenhed, men jeg har virkelig været glad for at skrive med piger, der er i samme situation for netop ikke at føle mig så alene og bange," forklarer hun. 

Læs også

Disse danskere kan glæde sig til 1000 kroner skattefrit

Dog er der også gode nyheder - for hun kan også fortælle, at baby stadig har det godt. Men sådan skal det også helst forblive og derfor er hun nu sengeliggende.

"Baby er stadig i maven og har det godt. Jeg er sengeliggende med alt hvad det indebærer af stikpiller, støttestrømper, blodfortyndende indsprøjtninger i maven og arabin pessar. Mit job er nu at samarbejde med min krop og ikke hade den for at svigte mig, men at brygge videre på baby, så baby kan blive klar til livet  Min milepæl er at nå til 34 fulde uger uden at føde," slutter hun af.

Du kan se hele Tina Marias opslag på Instagram her.

Foto: Tina Maria/ Instagram

 

 

 

Læs også