Dansk kendispar går fra hinanden

Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
På de sociale medier har det nu tidligere kendispar Tommy Ahlers og Le Gammeltoft afsløret, at de er gået hver til sit.

Mest læste i dag

Tommy Ahlers og Le Gammeltoft er gået hver til sit. Det har de begge afsløret i opslag på deres respektive sociale medier.

Den 43-årige Le Gammeltoft og den 46-årige Tommy Ahlers mødte hinanden gennem fælles venner tilbage i 2019. De nåede at være kærester i to og et halvt år, inden de gik fra hinanden.

I februar sidste år besluttede de, at det var tid til at flytte sammen. På dette tidspunkt fik de nøglerne til et byhus på Holmen i København, der kostede dem hele 35 millioner kroner.

Mindre end et år efter, at de fik besluttede sig for, at det var tid til at flytte sammen, er de nu nået til den konklusion, at det er tid til at gå fra hinanden.

I et opslag, som både Le Gammeltoft og Tommy Ahlers har delt på de sociale medier, skriver de, at de valgte at flytte sammen i foråret sidste år, fordi det føltes rigtigt.

De skriver også, at man skal være villig til at erkende, når tingene ikke længere fungerer. Desuden skriver de, at de i fællesskab er nået til den konklusion.

"Når kærligheden er der skal man rykke på det. Derfor valgte vi at flytte sammen sidste forår. Man skal dog også erkende når tingene ikke fungerer. Den erkendelse er vi i fællesskab nået frem til og derfor har vi valgt at gå fra hinanden," skriver de i opslaget.

Det nu tidligere par skriver, at de har haft svært ved at få det til at fungere med hver to børn, og at de samtidig skulle flytte sammen.

"Det har været for svært at flytte sammen, hver med to børn, og få det til at fungere. Vi er kede af det, men glade for alt det vi havde sammen," lyder det fra Ahlers og Gammeltoft, der runder af med følgende:

"Lige nu passer vi på os selv og vores familier og håber I vil respektere, at vi ikke har yderligere kommentarer."

Du kan se hele opslaget herunder. Det er blevet delt på både Tommy Ahlers og Le Gammeltofts sociale medier.

Anbefalet til dig