Dansk kok bruger 1.000 kroner om ugen i Rema og Føtex: Men der er to ting, han aldrig kunne drømme om at købe

Af: Thea Andersen

|

27/11/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Der er to ting, Thomas Alcayaga ikke vil bruge sine penge på.

Mest læste i dag

De fleste har præferencer, når det kommer til dagligvareindkøb. Mens nogle foretrækker bestemte supermarkedskæder, er andre mere afslappede i deres valg af butik.

Den kendte kok og madblogger Thomas Alcayaga hører til den første gruppe.

I et interview med B.T. afslører Thomas Alcayaga, at der er to supermarkedskæder, som han handler i til hverdag. Men når han skal bruge noget specielt, så kører han gerne i en bestemt butik for det.

"Rema og Føtex. Jeg handler primært lidt efter, hvad jeg skal bruge og køber specielle ting specielle steder," fortæller han og fortsætter:

"Nu er vi næsten lige flyttet til Korsør, så jeg skal lige lære butikkerne at kende, men før havde jeg for eksempel en Meny, hvor der var rigtig meget frilandsgris."

I og med han handler efter, hvad han skal bruge og næsten aldrig impulsshopper, så er det heller ikke særligt mange penge, at han bruger i Rema og Føtex.

Over for B.T. fortæller han, at han kun bruger mellem 700 og 1.000 kroner om ugen på dagligvarer.

Der er dog to dagligvarer, som han ikke kunne finde på at bruge sine penge på, og det er margarine og turbokyllinger, der også kaldes hurtigtvoksende kyllinger.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig