Dansk mand vandt 1 million kroner i Lotto: Pengene skal holde 'flæskedellerne' væk

16/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Danske Spil
Den ældre mand var ikke i tvivl om, hvad nogle af pengene skulle gå til.

Mest læste i dag

En ældre mand fra Midtjylland har brugt en del af den million, han har vundet i Lotto, til at opgraderet sit udstyr i kapløbet mod ’flæskedellerne’, som han selv kalder dem.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Cykelsport behøver ikke være en vanvittig dyr hobby, men hvis man har penge nok at bruge af, så kan man sagtens bruge rigtigt mange af dem på en dyr racercykel.

”Aaarh, nu siger du ’dyr’. Det kommer altså an på, hvem du spørger. Hvis du tager et gennemsnit af cykler, så er det da en cykel i den dyrere ende, men jeg kunne sagtens have købt en, der var dobbelt så dyr, men det var jeg altså ikke blevet dobbelt så glad for,” fortæller den ældre mand fra Midtjylland, der for nyligt vandt 1.000.000 kroner i Lotto via MILLIONÆRCHANCEN.

Manden understreger, at hans cykelbehov mere handler om motion og hygge med vennerne end store sportslige mål.

”Jeg kører mest for at holde flæskedellerne væk, så jeg skal jo ikke køre Tour de France på den. Men jeg kan alligevel godt mærke, når jeg kører på den, at der ER noget, der ruller bedre end andet, og den her, den ruller lige en tak bedre, men det er jo ikke sådan, at jeg kører op og ned ad gaden med et prisskilt på cyklen, så de andre kan se det. Det er mere for min egen skyld,” siger han.

”Min alder taget i betragtning, så skal jeg bruge min krop i mange år endnu, så jeg skal også være lidt god ved den,” siger han.

Udover besøget hos cykelhandleren, så har manden også snakket med rådgiveren nede i banken, så pengene kan være med til at forsøde tilværelsen fremover.

”Det skal helst også være sådan, at vi kan bruge pengene til lige at lægge lidt på toppen af dagligdagen,” som han siger det.

Anbefalet til dig