Dansk mand vandt 1 million kroner i Lotto - så købte han dette med et snuptag

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Da han vandt de mange penge, var han ikke i tvivl om, hvad han ville købe.

Lige nu læser andre også

En mand fra København har fået en masse nye muligheder, efter at han vandt i Lotto – men det får ham nu ikke til at vende op og ned på hverdagen af den grund.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Når man vinder så mange penge, kan det være svært lige at finde ud af, hvordan man vil gribe sit liv an.

Manden fra København fortsætter med sit nuværende job, men nu med mulighed for at sige nej til de vagter, han ikke lige har lyst til.

”Jeg har jo fundet ud af, at jeg havde det som blommen i et æg før, jeg vandt. Nu er der så bare kommet krydderi på ægget,” siger han glad.

Og krydderi har han fået på.

Han mener nemlig, at han nu har fået mere frihed, og han var heller ikke i tvivl om, hvad han ville købe med det samme, da han havde vundet den store gevinst i Lotto via sit PLUS-abonnement.

Og den ting var en lang ferie til Asien

”Det er en ud af kroppen-oplevelse at vinde så mange penge. Meget mærkeligt at opleve. Man er helt oppe at ringe af lykke,” siger manden, før han retter sig selv:

”Det giver ikke lykke, at der står så mange penge på ens konto, men det giver frihed. Det giver muligheder.”

”Det har åbnet en masse muligheder, at jeg har vundet en million. Det har givet mig nogle døre, som jeg bare kan åbne, hvis jeg vil. Før skulle jeg spørge mig selv, om jeg gad bruge 20.000 på det eller det – men nu kan jeg bare gøre det, uden at jeg skal overveje det en ekstra gang. Og sådan kan jeg blive ved i mange år for min gevinst,” siger han.

”For eksempel gad jeg godt tage sådan en weekendtur, hvor man kan prøve en Formel 1-racer. Før ville jeg nok tænke, at det var noget, jeg skulle spare op til. Sådan en weekend med Formel 1 koster jo næsten det samme som en Thailands-tur. Men nu behøver jeg jo ikke tænke, om jeg ENTEN skal tage på Formel 1-weekend, en måned til Thailand eller en ekstra skiferie,” siger han: Nu er der jo råd til både det ene, det andet og det tredje.

Men alligevel regner den heldige vinder ikke med at bruge hele gevinsten på at forfølge alle de muligheder, han nu har.

Undervejs på sin rejse i Asien kom han nemlig frem til, at han trods de mange penge ikke vil ændre det store i hverdagen, for han er egentlig ganske godt tilfreds med tilværelsen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig