Dansk musiker død

Foto: Shutterstock.com

Den kendte danske sanger er afgået ved døden efter flere års sygdom

Den kendte dansktopsanger Lars Stryg er afgået ved døden i en alder af 75 år gammel. Han er død efter flere års hård sygdom.

Det har hans kone, Jette Stryg, afsløret i et opslag på Facebook.

Læs også

Chok på flyvning med Ryanair: Fik "den" suttet af ombord

"I går tog vi afsked med min Lars, min kærlighed , der fik fred efter et par års hård sygdom. Lars, du var så meget mere end 'aldrig mer’ må jeg se dig'. Du var et fantastisk og kreativt menneske, som man kun kunne holde af," skriver Jette Stryg i sit opslag på Facebook.

Lars Stryg har udgivet flere sange i løbet af sin karriere, men han er dog især kendt for sit megahit 'Aldrig mer' må jeg se dig'. Denne sang kan nemlig bryste sig af at have rekorden for flest uger på dansktoppen med 55 uger. Det oplyser Det Kongelige Bibliotek.

Ifølge BILLED-BLADET blev parret gift i 2019, efter at Lars Stryg i flere år havde kæmpet med kræft.

Oprindeligt fandt parret sammen, fordi Jette Stryg var - efter eget udsagn - den største fan af Lars Stryg. Af denne grund var hun med til en lang række af hans koncerter tilbage i 1970’erne.

"Det handlede ikke om at sikre hinanden. Vi giftede os af kærlighed. Og det er fantastisk at blive gift med mit idol. Men først og fremmest manden Lars, som jeg elsker," forklarede Jette Stryg til BILLED-BLADET i forbindelse med deres bryllup i 2019.

Klik her for at komme tilbage til forsiden