Dansk rapstjerne måtte aflyse til "Grøn Koncert": Her er forklaringen

Af: Thea Andersen

|

24/07/2023

Nyheder
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Der var en helt særlig grund til, at Artigeardit måtte aflyse sine koncerter på "Grøn Koncert".

Lige nu læser andre også

De mange danskere, der havde set frem til at opleve Artigeardit på "Grøn Koncert" i byerne Kolding, Aarhus og Aalborg, blev en smule skuffet.

Rapstjernen, der står bag hits som 'Ses senere', 'Gothersgade' og 'Er her', måtte nemlig aflyse koncerterne - men det var der en ganske god grund til, som han nu deler med sine følgere på Instagram.

I en story på det sociale medie fortæller Artigeardit nemlig, at han blev forhindret i at optræde på grund af sin søns fødsel.

"Hej alle. Jeg skulle have spillet grøn i Kolding, Aarhus og Aalborg, men blev desværre forhindret grundet min søns fødsel. Den tog lidt tid, men i går aftes fik jeg en sund og glad lille dreng," skriver den nybagte far blandt andet i storyen.

Herefter benytter han lejligheden til at takke både "Grøn Koncert" og Lamin, der sammen med sit band trådte til i sidste øjeblik og afløste Artigeardit ved koncerterne.

Derudover kommer han også med en god nyhed til de danskere, der skal til "Grøn Koncert" i Esbjerg, Odense, Næstved og Valby.

"Jeg er tilbage på karavanen til de resterende koncerter. Med en ny energi og sommerfugle i maven. Vi ses i Esbjerg," skriver han afslutningsvist i storyen, som du kan læse herunder.

Foto: Instagram / @artigeardit

Anbefalet til dig