Dansk rejseselskab solgt

Af: Thea Andersen

|

10/01/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Atlantis Rejser er blevet opkøbt af Sunweb Group.

Mest læste i dag

Atlantis Rejser, som har specialiseret sig i rejser til Egypten, er blevet solgt til en af ​​Europas største rejsearrangører, nemlig Sunweb Group.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse ifølge Finans.

Det betyder, at hvis du fremover skal rejse til Egypten med Atlantis Rejser, så bliver det med en ny aktør i ryggen.

"Opkøbet af Atlantis Rejser er vigtigt for Sunweb Group. Ikke alene udvider det vores tilstedeværelse i Skandinavien, men det giver os også mulighed for at nyde godt af den ekspertise og viden, som Atlantis Rejsers team har som førende inden for rejser til Egypten," siger Mattijs ten Brink, topchef hos Sunweb Group, ifølge pressemeddelelsen og tilføjer:

"Vi er sikre på, at dette partnerskab vil give os mulighed for at tilbyde vores kunder et endnu bredere udvalg af solferier i den højeste kvalitet. Vi er begejstrede for at slå os sammen med Atlantis Rejser og ser en lys fremtid sammen."

Planen er, at rejseselskabet gradvist skal integreres i koncernen. Det vil skabe stor værdi, mener begge parter.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig