Dansk sportsstjerne afslører: Kærester med DR-profil

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kæresten har før optrådt på DR.

Lige nu læser andre også

Mens danskerne har hængt med mulen henover sommeren grundet det dårlige vejr, så har Emma Lund haft meget at juble over.

Her blev hun nemlig paraverdensmester i landevejscykling, og det skulle naturligvis fejres i stor stil med venner og bekendte - men en særlig DR-profil var også en del af festlighederne.

Det skriver SE og HØR.

For udover venner og familie så var Emma Lunds kæreste nemlig til stede, og hans navn får garanteret nogle klokker til at ringe hos flere danskere.

Kæresten er kendt fra skærmen

Anes Jasarevic er navnet, og han har før optrådt i et datingprogram på DR3. Det var dog ikke her, at det unge par mødte hinanden.

“Min kæreste har været med i "Mit hemmelige match"”, fortæller Emma Lund på SE og HØRs podcast ‘Af Banen’, hvor hun yderligere tilføjer, at han først fortalte det til hende, da de havde ses et par gange.

Nervepirrende at se

Udover at hun synes det var lidt akavet at se på, havde hun også sine bange anelser, da hun tændte op for programmet.

“Det var ret nervepirrende at se. Jeg tænkte "kommer han til at kysse med nogle piger?" og "kan jeg holde ud at se ham kysse med nogle piger?".”

I podcasten åbner Emma Lund op og fortæller om, at hun før har haft problemer med at blive tæt knyttet til andre grundet sit handicap, og at hun har været udsat for nogle ubehagelige oplevelser i samme forbindelse.

Men med Anes Jasarevic er sagen en anden, for parret bor i dag sammen, og tidligere i år, den 15. maj, fejrede parret, at de havde holdt hinanden ud i et år.

Du kan se jubilæumsopslaget herunder:

Anbefalet til dig