Dansk sportsstjerne afslører: Springer ud som vært på nyt DR-program

04/1/21 08:09

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
"Har endnu engang fundet min indre Pippi frem og sagt ja tak til noget, som jeg ikke har prøvet før".

Sådan lyder ordene fra den tidligere danske håndboldstjerne Rikke Hørlykke, som nu afslører at hun har takket ja til at være tv-vært på DR. 

44-årige Rikke Hørlykke er kendt fra håndboldbanen hvor hun blandt andet har vundet både EM-guld, OL-guld og DM-guld. Efter over hundrede landskampe og over dobbelt så mange mål, stoppede hun karrieren da hun blev mor i 2006. 

Hun har siden fortsat den aktive livsstil og arbejder blandt andet som personlig træner på Kurhotel Skodsborg. Men nu afslører hun altså på sin Instagram-profil, at hun har takket ja til at være vært på et nyt DR-program.

Får besøg af en ny gæst hver dag

"Har endnu engang fundet min indre Pippi frem og sagt ja tak til noget, som jeg ikke har prøvet før. Coronaudfordringerne har gjort, at mange danskere er blevet begrænset i deres hverdag, og det medfører desværre også mere inaktivitet," skriver Hørlykke og fortæller videre, at netop det, vil hun gerne hjælpe med at lave om på.

"Det vil jeg rigtig gerne være med til at lave om på, så jeg har takket ydmygt ja til at forsøge at inspirere danskerne til mere bevægelse hver dag på DR i programmet Morgentræning."

Hun fortæller også, at hun hver dag vil få besøg af en ny gæst. Her mandag morgen, på premieredagen, får Rikke Hørlykke besøg af Felix Smith som skal træne med. 

Du kan selv se med - eller træne med, hver morgen kl. 6.45 eller 9.20, fra mandag til fredag på DR 1.

Her kan du se hele Rikke Hørlykkes opslag:

Foto: Instagram/ Rikke Hørlykke

Foto: Instagram/ Rikke Hørlykke