Dansk stjerneskuespiller gravid: Tæller ned til baby

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Parret bliver ganske snart forældre for anden gang.

Lige nu læser andre også

Ari Alexander, der er aktuel i DR-dramakomedien "Bag enhver mand", har især én, han kan takke for altid at stå ved hans side: Hans forlovede, Sarah Juel Werner.

For nylig blev Sarah Juel Werner nomineret til en Bodil for sin birolle i dramaet "Idioten", men om hun ender med at dukke op til uddelingen, ved man ikke endnu.

Ari kan nemlig afsløre, at de venter deres andet barn ganske kort efter uddelingen, skriver B.T.

Han kan i samme ombæring erklære, at man ikke kommer til at se så meget til dem.

"Jeg er selv skuespillerbarn, og jeg ved, at det er ret fordelagtigt at holde børn ude af søgelyset så vidt muligt," siger Ari Alexander, der er søn af skuespilleren Klaus Andersen.

Parret mødte hinanden på et skuespillerkursus i New York i 2015. Her blomstrede et venskab med lynets hast, hvilket senere blev til en forhold, som siden er blevet til en forlovelse og en familie.

En familie som snart består af fire.

Slutteligt kan han afsløre, at man snart kan høre byllupsklokkerne kime.

"Vi vil rigtigt gerne holde det i 2025, fordi vi lige har købt hus, og der skal være til det hele. Så der sker mange ting lige nu. Vi er i fuld gang med at renovere, samtidig med at der kommer en baby om en måned," siger Ari Alexander ifølge B.T.

Parret har spillet over for hinanden i blandt andet serien "Doggystyle", hvor Sarah Juel Werner spiller Ida, der har et handicap, mens Ari Alexander er i rollen som hendes hjælper.

Anbefalet til dig