Dansk tv-kendis hastet på hospitalet: 'Jeg kan sgu snart ikke klare mere'

Af: Thea Andersen

|

18/10/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Denne gang var situationen mere kritisk.

Lige nu læser andre også

Efter at have født tre sønner, kunne Cellina Martinna, der er kendt fra Kanal 4-programmet 'De unge mødre', annoncere, at hun ventede en datter.

Graviditeten har bare ikke været som ønsket, da hun har været ramt af flere AVNRT-anfald, som bedst kan beskrives som at din hjerterytme sætter i selvsving ud af det blå.

Tirsdag aften forklarede hun så over for sine følgere på Instagram, at hun atter er blevet hentet af en ambulance. Desværre fik hun i samme ombæring bekræftet, at det denne gang var noget mere kritisk, hvorfor en lægebil måtte følge ambulancen og hele to gange give hende hjertemedicin. Det skriver Dagens.dk.

Dertil fortalte hun, at medicinen ikke virkede som håbet, hvorfor hendes blodtryk fortsatte med at falde. Faktisk stod det så slemt til, at mellem 10 og 15 mennesker stod klar til at behandle ved ankomst.

På sygehuset blev hun behandlet med væske, en iltmaske og så var hun ellers koblet til diverse ledninger.

"Jeg anede ærligt ikke, hvad der skulle ske med mig – om jeg skulle have et akut kejsersnit, eller om jeg måske var på vej herfra. Så væmmeligt," skriver Cellina Martinna, der fortsætter:

"Jeg nåede at tænke tusinde tanker og man må sige, at min dødsangst virkelig kommer på prøve i den her tid."

Nu håber hun bare, at hun kan klare de næste fire uger uden anfald, men hun er samtidig bange for, at det kommer til at ske igen og hendes datter kommer til at tage skade af det.

"27 dage tilbage. Og så er vi forhåbentligt på den anden side af alt det her med en sund og rask lille pige, og så håber jeg, at den rytmeforstyrrelse forsvinder lige så hurtigt, som den er kommet. Jeg kan sgu snart ikke klare mere," afslutter hun.

Siden hun delte opslaget, er det væltet ind med en masse kærlighed og tanker i kommentarfeltet, hvor folk sender hende kram og sympati.

Anbefalet til dig