Danske bank i alvorlige problemer: Kan gå galt hvert et øjeblik

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
‘Det siger jo sig selv’ udtaler ekspert

Mest læste i dag

Ringsted står i dag over for en usædvanlig fare, da taget på Danske Bank i byen er løsrevet og svajer farligt i luften.

Den farlige situation har ført til afspærring af Torvet, hvor skarpe dele af det ustabile ståltag allerede er faldet ned.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

Indsatsleder René Pedersen fra redningsberedskabet understreger, at dette ikke er en almindelig tagudfordring:

"Det er et ståltag. Så det siger jo sig selv, at det er rigtig farligt, hvis det falder ned på en borger fra 5. sal. Det er utrolig spidst."

Afspærringsforanstaltningerne, der er iværksat af politiet og redningsberedskabet, er en nødvendig forholdsregel for at beskytte borgerne mod potentielle skader.

René Pedersen forklarer, at afspærringen vil forblive, "så længe det blæser, som det gør nu," og indtil det kan bekræftes, at risikoen for yderligere nedfald er elimineret.

Borgerne opfordres til at undgå området omkring Danske Bank, da myndighederne arbejder på at stabilisere situationen og sikre, at det er sikkert at genoptage normale aktiviteter på Torvet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig