Danske Bank med klar besked til kunderne

Nyheder
Foto: Carl-hampus Lundberg / Shutterstock.com
Danske Bank har nu skiftet mening.

Lige nu læser andre også

At lytte til sin bank kan være en rigtig god idé, mens økonomien kan være svær at gennemskue.

Bankerne har nemlig en masse erfaring og værktøjer, der kan hjælpe dig med at få styr på økonomien, undgå unødvendige risici og få mest muligt ud af dine penge.

Ved at tage imod rådgivning kan du sikre dig, at du træffer fornuftige beslutninger og får det bedste ud af dine muligheder - både på kort og lang sigt.

Danske Bank har nu udsendt en anbefaling til sine kunder, som de kan vælge at lytte til eller lade være.

Mere specifikt har banken justeret sin strategi for investeringer i aktier og obligationer som følge af den seneste markedsuro.

Banken har ændret sin anbefaling på aktier fra 'overvægt' til 'neutral', hvilket indikerer, at private investorer bør være mere forsigtige med deres aktiekøb.

Det skriver Ekstra Bladet.

Chefstrateg Frank Øland understreger, at ændringen ikke betyder, at man bør sælge ud af sine aktier, men derimod at man bør afvente og se udviklingen an.

Chefstrategen påpeger videre, at september historisk set er en af de dårligste måneder for aktiemarkedet, hvilket også understøtter beslutningen om at ændre i anbefalingen.

Samtidig har Danske Bank hævet sin anbefaling for obligationer fra 'undervægt' til 'neutral'.

Den opgradering viser, at investorer bør overveje aktiealternativet for at få stabiliseret porteføljen.

I lyset af de økonomiske udsigter og den stigende usikkerhed på aktiemarkederne, fremstår obligationer som en mere sikker havn for investorer.

Der er ingen, der ved, hvad fremtiden bringer, men én ting er alligevel helt sikker... og det er, at ingen ved, hvad der sker i morgen.

Anbefalet til dig