Danske kvinder er vilde med Frederik: ”Hvor ser han lækker ud”

Nyheder
Kronprinsen er en flot mand i følge de danske kvinder. Foto: Shutterstock.
De danske kvinder er helt vilde med kronprins Frederik, og selvom han har rundet de 51 år, så er han stadig en ganske populær herre.

Mest læste i dag

Kvinderne synes, at Frederik ser godt ud – ja faktisk mener flere, at han er en meget lækker mand.

Får stor opmærksomhed

Kronprins Frederik er en meget populær mand, og af kongehuset har han måske førstepladsen over populære medlemmer.  Det skriver BILLED-BLADET.

I forbindelse med kronprinsens 52 års fødselsdag den 26. maj, blev der lagt et billede ud på Kongehusets Instagram-profil, som fik stor opmærksomhed – især fra de kvindelige følgere.

En flot mand

Frederik bliver bemærket af kvinderne, og de danske kvinder er meget enige i, at kronprinsen er en flot mand. I kommentarfeltet på Instagram gløder det af kommentarer fra ivrige beundrere af den populære prins.

Kvinder lægger ikke fingre i mellem og kommenterer lige ud af posen, hvad de mener om vores kronprins.

Lækker kronprins

Da Frederik fyldte 52 år, lagde kongehuset et meget flot foto op af kronprinsen, hvor man virkelig kunne se, hvor flot han ældes. Men isblå øjne og hans sædvanlige charme skinnede kronprinsen om kap med solen på de fine billede, og de danske kvinder holdt sig heller ikke tilbage med de rosende gloser.

”Hvor ser han lækker ud,” skrev en kvinde. Men også kommentarer, som ”flot fyr” fylder kommentarfeltet.

Der falder dog også kommentarer om kronprinsens isblå øjne, og selv Mary får ros med på vejen, hvor flere kommenterer på, at det er et flot par vi har som kronprins og kronprinsesse.

”Kæmpe tillykke til verdens bedste kommende Konge. Sikker på din søde hustru og skønne unger forkæler dig og fejrer dig alt de kan i dag,” skriver en kvinde også.

Men det er ikke kun danskerne der ønsker Frederik tillykke. I kommentarfeltet er der blandt andet også lykønskninger fra Brasilien og Indonesien. Så prisen er populær i hele verden.

 

 

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig