Danske Spil: Blachman vinder X Factor 2019

10/08/2018

Rikki Tholstrup Jørgensen

Selvom der er længe til, X Factor ruller over skærmene, har TV2 allerede nu offentliggjort de tre dommere. Det bliver Thomas Blachman, Oh Land og Ankerstjerne, der udgør dommertrioen. Danske Spil har allerede sat odds på, hvem af de tre dommere, der løber med sejren, og her er det en gammel kending, der er favorit.

Mest læste i dag

”Vi har Thomas Blachman som favorit til at vinde til odds 2,10, mens det er lige mellem Ankerstjerne og Oh Land til odds 3,15,” siger Peter Emmike Rasmussen, der oddsansvarlig i Danske Spil og uddyber:

”Vi vurderer Thomas Blachman har den fordel, at han kender X Factor indgående, og så vandt han sidste sæson med grupperne, som statistisk har det svært i X Factor,” siger den oddsansvarlige.

Oh Land har dommer-erfaring, da hun var en af de tre dommere i TV2-programmet Voice Junior, og derfor skal man heller ikke helt afskrive hende, vurderer Peter Emmike Rasmussen.

”Det giver selvfølgelig noget at have været dommer i et andet program, men vi vurderer alligevel, at Blachmans erfaring gør, at han uanset kategorien vil have en klar fordel i forhold til sine meddommere,” siger den oddsansvarlige, og tilføjer:

”Både Ankerstjerne og Oh Land er mere ubeskrevne blade på den front, for der er forskel på at arbejde med børn som i Voice Junior som i Oh Lands tilfælde eller etablerede stjerner, som Ankerstjerne har gjort og så til at vinde X Factor, hvor det både handler om talentudvikling, talentfinpudsning og samtidig også popularitet,” siger den oddsansvarlige.

Det er endnu ikke på plads hvilke kategorier de tre dommere skal arbejde med.

Anbefalet til dig