Danske Spil med vild udmelding: Indfører 'trøstepræmier' for i alt 20 millioner kroner

01/05/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Yes - den er altså god nok.

Mest læste i dag

Der er nu engang noget særligt dansk over at holde med dem, der ikke vinder; med underdog’en, med taberen. Derfor indfører Lotto nu en særlig trøstepræmie særligt til dem, der ikke vinder millionen i første omgang.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Det er jo ikke alle, der kan være heldige og vinde den helt store præmie i Lotto. Hver gang, der er nogen, der vinder en million, så er der også nogen, der ikke gør, og det synes vi egentlig er lidt synd. Vi synes, at de skal have et skulderklap, en krammer eller en trøst af en art. Derfor indfører vi i maj en særlig form for trøstepræmier, så det ikke gør helt så ondt, at det glippede med den helt store gevinst,” siger Malene Mølgaard, der er administrerende direktør hos Danske Lotteri Spil, der står bag Lotto.

Normalt er trøstepræmier ikke noget at skrive om, men når det nu er Lotto, der laver trøstepræmier, så er vi i en anden liga: I hele maj måned er der helt eksklusivt 200 x 100.000 kroner på højkant til ’taberne’, som ikke vinder i første omgang.

Hvis man vil være med i kampen om at vinde en trøstepræmie, så skal man spille Lotto i maj måned: Alle spillede Lotto-rækker til trækningerne den 6., 13., 20., og 27. maj er med i puljen. Alle 200 trøstepræmier bliver uddelt på én gang i et brag af en fest-lodtrækning efter den ordinære Lotto-trækning den 27. maj.

Det skal i øvrigt siges, at trøstepræmierne er for alle, og ikke kun forbeholdt dem, der ikke har vundet.

Eftersom det er alle spillede rækker i maj måned 2023, der indgår i lodtrækningen, er ens række også med, hvis man har vundet en stor gevinst. Så under alle omstændigheder – om man har været heldig eller ej - skal man gemme sin kupon i maj.

Anbefalet til dig