Danske supermarkeder i priskrig på smør: Så billig er en pakke Lurpak i dag

19/11/2022

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
I en tid som denne er det svært at finde smør billigere, end det er lige nu.

Mest læste i dag

I de seneste måneder er prisen steget på et hav af dagligvarer. Blandt andet prisen på smør er blevet sendt i vejret.

Det har medført, at mange danskere forsøger at slå til, når de danske supermarkeder har gode tilbud.

Og det må siges at være tilfældet i disse dage, hvor en decideret 'smørkrig' er brudt ud mellem supermarkederne i Danmark.

Det er særligt prisen på Lurpak, der bliver konkurreret på, hvilket sandsynligvis kan hænge sammen med, at de forsøger at bruge en lav pris på Lurpak som trækplaster overfor kunderne.

Hvis du lægger vejen forbi Coop 365 mellem d. 17. og 23. november, kan du købe en bakke smør fra Lurpak til blot 14 kr. Også i Bilka er der penge at spare, hvor prisen mellem d. 18. og 24. november lyder på 15 kr.

Rema 1000 har besluttet, at de også vil tage del af krigen. Derfor tilbyder de deres kunder, at de kan købe smør fra Lurpak til kun 15 kr. fra d. 20. til 26. november.

Også i Fakta har de besluttet at skrue ned for prisen på Lurpak, hvor den kan købes til 17 kr. mellem d. 17. og 23. november. Lægger du vejen forbi enten Meny eller Spar, er prisen en krone højere, da Lurpak her koster 18 kr.

Der er dog også rig mulighed for at spare penge på andet smør. Køber du f.eks en 'Coop Smørbar' i Dagli'Brugsen mellem 18. november og 1. december, lyder prisen på kun 12 kr.

Er du mere til Bakkedal, kan det være en god idé at svinge forbi Lidl, hvor en bakke smør fås til blot 12 kr. fra d. 13. til 19. november.

Hvis du derimod foretrækker at handle i Netto, bliver du ikke snydt for billig smør. Her kan du nemlig købe en Bakkedal til blot 15 kr. mellem d. 19. og 25. november.

Rigtig mange danskere foretrækker at købe Kærgården. Er du en af dem, der gør det, skal du forbi Føtex. Her får du nemlig Kærgården til 20 kr. mellem d. 18. og 24. november.

Anbefalet til dig