Danske supermarkeder melder om permanente ændringer

28/8/20 07:40

Sarah Steenfeldt

Nu melder danske supermarkeder at flere corona-tiltag bliver permanent. Foto: Shutterstock
Meget har ændret sig siden at corona-virussen indtog verden. Nu melder danske supermarkeder ud at danskerne godt kan vænne sig til flere af de ændringer der er lavet i den forbindelse.

Engang handlede vi ind uden overhovedet at skænke, sprit, afstand eller plastikhandsker en tanke, i dag er virkeligheden en helt anden og nu melder flere supermarkeder ud, at vi godt kan vænne os til flere tiltag - de bliver nemlig gjort permanente. Det skriver B.T.https://www.bt.dk/forbrug/corona-aendrer-supermarkeder-for-altid-disse-tiltag-bliver-permanente-i-tusinder

Dagrofa som står bag Meny, Letkøb, Min Købmand og Spar, oplyser nu at der inden længe kommer 600 nye spritdispensere ud i butikkerne - og de kommer for at blive. Årsagen er at man - også når corona engang er på vej retur - ønsker at holde en god hygiejne og være med til at holde sygdomme som influenza nede. 

De er ikke ene om at beholde flere tiltag, også i Coop er håndspritten kommet for at blive, det fortæller Lars Aarup som er Analysechef i Coop.  

Håndspritten er dog ikke det eneste som skal blive, også markeringerne på gulvet skal fortsat være en del af butikken. De har nemlig været en stor succes i forhold til køkultur, fortæller Analysechefen. 

Discount-kæden Rema 1000 fortæller også til B.T. at de fortsat vil beholde deres corona-tiltag på ubestemt tid. 

Flere følger trop - faktisk melder Salling Group og Matas også at de vil beholde deres tiltag.