Dansker har vundet 19 millioner kroner på Lottokupon fra SuperBrugsen: Den er stadig ikke indløst

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vinderen har ikke indløst sin vinderkupon.

Lige nu læser andre også

Danmark har ikke haft en vinder af førstepræmien i Vikinglotto siden april 2022, men onsdag aften vendte heldet, for vinderkuponen er købt i en mindre by i Allerød kommune.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Der er efterhånden gået en rum tid, siden der sidst er fundet en dansk vinder af Vikinglottos førstepræmie. Vi skal helt tilbage til april 2022, og her var det også en nordsjællandsk kommune, der blev begunstiget. Her vandt en dansker fra Frederikssund Kommune nemlig hele 34.654.836 millioner gode, skattefrie kroner.

Og onsdag aften var der så kæmpegevinst igen – denne gang på en kupon købt i SuperBrugsen i Lynge-Uggerløse i Allerød kommune, og den samlede førstepræmie lyder på i alt flotte19.002.120 kroner. Den heldige vinder har spillet fem rækker lynspil og havde udover vindertallene en gevinst på 70 kroner, så de skal ind på kontoen sammen med de godt 19 mio. kr.

”Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Vikinglotto i Danmark.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderen, men ønsker et stort tillykke med den flotte milliongevinst.

Næste uges førstepræmiepulje starter på 19 millioner kroner, og der er trækning onsdag aften.

Anbefalet til dig