Dansker løber med førstepræmien: Vinder svimlende millionbeløb

28/4/22 06:27

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En heldig vinder i Nordsjælland kan nu skrive mangemillionær på CV'et.

I går aftes var der svimlende 34.654.836 millioner kroner i puljen i Vikinglotto. Det flotte beløb kunne man vinde, hvis man ramte de seks rigtige vindertal samt tillægstallet. Og det var der en heldig spiller fra Frederikssund Kommune, der gjorde.

Vinderen spillede med fra sit PLUS-abonnement, og ud over vindertallene havde spilleren også en gevinst på 70 kr. Den nybagte mangemillionær kan derfor se frem til at præcis 34.654.906 skattefri kroner ind på kontoen.

Det er fjerde gang i år, at en dansker løber afsted med en førstepræmie i det nordiske lotteri. Sidst Danske Spil kunne sende en førstepræmie afsted til en dansker i Vikinglotto, var i februar, hvor en heldig vinder fra Herlev kommune vandt næsten 28 millioner kroner. 

Danske Spil oplyser i en pressemeddelelse, at de endnu ikke har talt med vinderen, men ønsker et stort tillykke med den flotte milliongevinst.

Næste uges førstepræmiepulje starter på 19 millioner kroner, og der er trækning onsdag aften.

Hvad er Vikinglotto

Vikinglotto startede 17. marts 1993 og trækkes fast hver onsdag aften.

Det er et fælles, nordisk spil, hvor Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland, Litauen, Belgien og Slovenien spiller om en fælles 1. præmiepulje og 2. præmiepulje

Den højeste danske gevinst blev vundet i 2020, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 206.913.776 kr.