Dansker vinder 8 millioner i Lotto: Weekendens vinderkuponer er købt i Føtex, SuperBrugsen og her

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Her er kuponerne købt.

Mest læste i dag

Lørdag aften blev Lotto tallene som sædvanligt trukket, og særligt hvis man for nylig har været i kiosken i den lille by Houlkær i Viborg Kommune, skal man tjekke sin bukselomme for en Lotto kupon. Den kan nemlig være 8.000.000 kroner værd.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Nærmere bestemt er det en kupon fra Superkiosken Houlkær i Viborg kommune, som indbringer ejeren førstepræmien i Lotto og en dertilhørende kæmpe, skattefri milliongevinst.

Det er anden gang i år, at Lotto forgylder den jyske kommune, idet der i starten af året også blev vundet 1 mio. kr. på en kupon købt i Føtex i Viborg. I alt har viborgenserne siden 1991 vundet 100,7 mio. kr. i Lotto, fordelt over 29 heldige vindere, og runder denne lørdag aften dermed et skarpt hjørne.

Tre nye millionærer lørdag aften
Kunden fra Superkiosken i Houlkær er dog ikke den eneste heldige dansker, der kan tage hul på den sidste uge inden juleaften som nybagt millionær. Hver lørdag bliver der traditionen tro også trukket lod om 2x1 mio. kr. i Millionærchancen blandt alle spillede rækker.

Her blev der altså igen fundet to vindere af 1 mio. kr. skattefrit:

  • den ene vinder har købt sin kupon i SuperBrugsen Fensmark i Næstved Kommune

  • den anden vinder har købt sin kupon via mobilen, og bor i Silkeborg Kommune

Næstved må siges at være en heldig kommune, for her har tre danskere, udover aftenens vinder, vundet i Lotto bare i år - både en delt førstepræmie på 4 mio. kr. og to millionærchancer. Tidligere i år vandt en dansker fra Silkeborg i også 1 mio. kr. på sit PLUS-abonnement - det var i uge 32.  

”Her fra Danske Spil skal der lyde et kæmpestort tillykke til alle ugens heldige vindere. Vi synes, det er en fest hver gang, at en dansker vinder i vores lotterier, også selvom det sker hver eneste uge hele året rundt,” siger fra Malene Mølgaard, der er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle tillykke.

Vindertal:

9. 13, 23, 27, 29, 32, 34

Tillægstal:

8

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig