Dansker vinder 8 millioner kroner i Lotto - men der er mere endnu

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Julegaven fra Danske Spil glemmer den heldige dansker nok aldrig.

Mest læste i dag

En heldig Lotto spiller befinder sig midt i et julemirakel efter trækningen lillejuleaften. Vinderkuponen er købt i Holstebro og udløser svimlende 8.000.000 kroner. Millionerne fra millionærchancen sendes også til Jylland – så tjek lige kuponen en ekstra gang. 

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Har man været forbi Centerkiosken Nørreport Centret i Holstebro, bør man nok lige tjekke sin Lotto kupon en ekstra gang. Der kan gemme sig en overordentlig stor julegave på den – kuponen der udløser lørdagens førstepræmiepulje, er nemlig købt i netop den kiosk.

Den heldige ejer af kuponen kan se frem til, at en masse penge ruller ind på kontoen. Ikke nok med at vedkommende har vundet 8.000.000 kroner, så kan den heldige vinder se frem til at få det akkurate beløb ind på kontoen, da gevinsten er skattefri.

Lillejuleaften bød på tre nye millionærer 
Julefreden er sandsynligvis ikke kun skiftet ud med stor, larmende julefest i ét dansk hjem. Førstepræmievinderen er nemlig ikke den eneste heldige julekartoffel, der kan holde jul som nybagt millionær. Hver lørdag bliver der traditionen tro også trukket lod om 2x1.000.000 skattefrie kroner i Millionærchancen blandt alle spillede rækker:

  • Den ene vinder er fra Horsens og har købt sin kupon via mobiltelefonen. Udover millionen var der en gevinst på 140 kroner på kuponen. Det udløser en samlet gevinst på 1.000.140 kroner.

  • Den anden vinder er fra Aalborg kommune og har også købt sin kupon via mobilen.

”Der skal lyde et kæmpestort tillykke til ugens heldige vindere. I Danske Spil, synes vi, det er en fest hver gang, en dansker vinder i vores lotterier, også selvom det sker hver eneste uge hele året rundt. At det er lige oven i julehyggen, gør det bare ekstra festligt,” siger fra Malene Mølgaard, der er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle tillykke.

Vindertal:
4, 5, 10, 14, 23, 30, 31

Tillægstal:
34

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig