Danskere raser over Prins Christian

19/04/2022

Henrik Rothenbücher

Foto: Nh Dam/Danapress/Ritzau Scanpix
Flere danskere var bestemt ikke positivt stemte over Prins Christian i går.

Mest læste i dag

Medlemmerne af den danske kongefamilie er ofte inde at se sport i Danmark. Selv hendes majestæt, Dronning Margrethe har ofte været med og heppe på Danmark - særligt, når det er gået dem godt i håndbold.

Når det gælder fodboldbanen er det oftest Kronprins Frederik man ser til stede, men i går var sønnen Prins Christian også at finde.

Det var han sammen med en række kammerater, og det gik ikke ubemærket hen.

Det skyldes dog ikke hans tilstedeværelse i Parken, men det faktum, at han var iført et FCK-halstørklæde.

Twitter-brugeren Morten mener, at det var tankeløst af Prins Christian, at han iførte sig et klubhalstørklæde og dermed 'bekendte' kulør.

Mens Morten var forholdsvis rolig i sine ord, så var det ikke tilfældet hos mange andre brugere af Twitter.

"Jeg er ikke så bekymret over, at Prins Christian er pse-fan (Parken Sport og Entertainment red). Han er ung, dum og hjernen er endnu ikke helt udviklet. Det kan undskyldes." skriver Lean, mens Martin Hjort mener, at Kongehuset bør nedlægges.

Der er dog også mange på Twitter, der bakker den unge prins op.

"Prins Christian må være fan af lige præcis det fodboldhold, han har lyst til. Længere er den ikke. As you were." lyder det fra Søren, mens Teis følger trop:

"Det er mega fedt at Prins Christian er FCK fan. Gid flere kendte/offentlige turde holde med en klub, og bekende kulør. Men når man ser reaktionen, så forstår man egentligt godt, at de fleste ikke gider det bøvl. Øv." lyder det fra Teis.

 

Anbefalet til dig