Danskerne advares mod særlig SMS, der ser ud til at komme fra PostNord

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er en svindel-SMS i omløb.

Lige nu læser andre også

Hvis du indimellem får leveret pakker af PostNord, så gør du klogt i at læse med her.

Sagen er den, at Nyheder24.dk er blevet bekendt med, at en svindel-SMS, som ser ud til at komme fra fragtfirmaet, er i omløb.

Svindlerne forsøger i denne omgang at snyde uskyldige ofre ved at påstå, at der er problemer med levering af en pakke på grund af toldafgifter.

Svindelbeskeden lyder således: "Vi beklager at måtte meddele dig, at vi ikke kan levere din pakke på grund af toldafgifter (14,99 kr), som du skal betale via: post-nordpakke (integreret link, red.)."

Det er vigtigt at understrege, at man under ingen omstændigheder bør trykke på det medsendte link, hvis man modtager denne SMS.

Svindlere bruger ofte sådanne metoder til at lokke personlige oplysninger eller penge fra ofre, der godtroende følger deres anvisninger.

Hvis man klikker på linket, risikerer man at blive ledt til en falsk hjemmeside, hvor svindlerne kan få adgang til personlige oplysninger, herunder kort- eller bankoplysninger.

PostNord har tidligere advaret om sådanne svindelbeskeder og opfordrer til, at man sletter beskeden uden at klikke på linket, såfremt man modtager den.

Hvis man er i tvivl om, hvorvidt en besked fra PostNord er ægte eller ej, bør man kontakte fragtfirmaet direkte via deres officielle hjemmeside eller kundeservice.

Det er vigtigt at være opmærksom på sådanne svindelmetoder og tage forholdsregler for at beskytte sig selv og sine nærmeste. Del gerne denne advarsel med venner og familie, så de ikke falder i fælden.

Vær på vagt og klik aldrig på links i mistænkelige beskeder!

Du kan se svindelbeskeden på billedet herunder.

Foto: Nyheder24.dk

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig