Danskerne advares: Pas på denne forsikring

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Indtil den 31. august anbefaler udenrigsministeriet ikke, at du rejser til andre lande end Tyskland, Norge og Island. Netop på grund af den udmelding, skal du være opmærksom.

Mest læste i dag

Det er altid vigtigt at have styr på sine forsikringer, men der er særligt et forsikring, som man skal være påpasselig med i øjeblikket.

Det er forsikringsoplysningen, der advarer danskerne mod deres rejseforsirking. I disse tider er det nemlig begrænset, hvad forsikringen vil dække, når det gælder til rejser i coronatiden.

Særligt gælder det, hvis du rejser til et af de lande, som udenrigsministeriet fraråder, at man rejser til i øjeblikket. I værste fald kan det betyde, at du mister din dækning, selvom du har en rejsegaranti.

Se hvor meget du kan spare på din forsikring her

“Man kan risikere selv at komme til at betale en del af regningen, hvis man bliver akut syg eller kommer til skade på sin ferie,” lyder det fra Anja Lintrup Sørensen, der er konsulent hos Forsikringsoplysningen til B.T.

Hun advarer derfor mod, at danskerne rejser til de lande, som udenrigsministeriet fraråder, hvis ikke man har tjekket op på sin rejseforsikring inden.

Fra den 15. juni vil dette dog ikke gælde Tyskland, Norge og Island, da uderigsministeriet ikke længere vil fraråde danskerne at besøge disse lande.

Udenrigsministeriet fraråder dog danskere at rejse til resten af verden til og med den 31. august. Hvis du ønsker at tage af sted alligevel, skal du huske at tænke dig rigtig godt om, og sørger for, at du har styr på din forsikring.

Hvis du ikke har en rejseforsikring, eller gerne vil se, hvor mange penge du kan spare på din nuværende forsikring, så tag et kig her hos Find Forsikring.

*Denne artikel indeholder reklamelinks

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig