Danskerne elsker at få det til morgenmad: Bilka giver det nu væk helt gratis

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hypermarkedskæden viser sig nu fra sin gavmilde side.

Mest læste i dag

Det er ikke gået nogens næse forbi, at sneen er faldet over hele landet.

De fleste danskere slog torsdag øjnene op til efterladenskaberne af en voldsom snestorm, der i skrivende stund stadig giver problemer over det meste af landet.

Og det har for alvor sat sine spor i trafikken, hvor politiet ikke lægger skjul på, at der i en lang række kommuner ikke bør køres bil i øjeblikket.

Der flere danskere, der har siddet fast i trafikken i mange timer, og nu kommer Bilka med en hjælpende hånd til dem, der sidder fast på motorvejen.

Kæden har nemlig valgt at dele 600 stykker morgenmad ud. Morgenmaden bliver bragt ud til dem på MTV E45 af Beredskabsstyrelsen og Østjyllands Brandvæsen:

"Morgenmad til de strandede bilister på MTV E45, bliver i øjeblikket bragt ud af personel fra Beredskabsstyrelsen og Østjyllands Brandvæsen. Bilka Aarhus har doneret 600 stykker morgenmad og hjulpet med pakning - TAK til BILKA", skriver Østjyllands Brandvæsen i et opslag på X.

Se billeder af Bilka generøse handling herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig