Danskerne har talt: Denne julekalender er den mest sete

Af: Mie M.B

|

05/12/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock / TV 2 Danmark
Foto: Shutterstock / TV 2 Danmark
Målingen for de første afsnit er talt op

Lige nu læser andre også

De første dage af december har afsløret danskernes præferencer for årets to store familiejulekalendere på DR og TV 2. Fredag den 1. december markerede premieren på TV 2's "Valdes Jul" og DR's "Det magiske tivoliteater".

"Valdes Jul" fortæller historien om Valde, en dreng ramt af ulykke, da hans forældre beslutter at sælge gården. Hans rejse for at forstå morens ønske om at forlade stedet afdækker familiens hemmeligheder. DR's "Det magiske tivoliteater" følger den fattige dreng Luka, der opdager et magisk tivoliteater og finder et nyt fællesskab. Det skriver Billed-Bladet.

Analyseinstituttet Nielsen afslører, at danskerne foretrækker "Valdes Jul". De første tre afsnit af TV 2's julekalender tiltrak henholdsvis 727.000, 610.000 og 630.000 seere. Julekalenderen indtog en tredje-, sjette- og syvendeplads på listen over sidste uges mest sete tv-programmer.

På den anden side præsterede "Det magiske tivoliteater" lidt lavere seertal. Første afsnit blev set af 399.000, andet afsnit af 394.000 og tredje afsnit af 352.000. Julekalenderen nåede en 12., 13. og 19.-plads på listen over sidste uges mest sete programmer.

Begge julekalendere er tilgængelige dagligt og kan streames på TV 2 Play og DRTV for dem, der ønsker at følge med på andre tidspunkter.

Anbefalet til dig