Danskerne har talt: Lidl indtager førsteplads

Foto: Shutterstock
Nu har Lidl placeret sig i toppen og slår dermed de dyre konkurrenter.

Mest læste i dag

Tallene taler sit klare sprog i en ny undersøgelse fra YouGov, hvor 1.240 repræsentativt udvalgte danskere har deltaget. Her har de angivet hvilke supermarkedskæder de har handlet bagervarer i, inden for de seneste to måneder. Herefter har de vurderet kædernes bagerafdelinger på kvalitet, udvalg og det samlede generelle indtryk - herunder hygiejne, præsentation og indretning. 

Her er danskerne ikke i tvivl - Lidl slår sine konkurrenter, når det kommer til kvalitet.

Hvis man ser på kategorierne så indtager Lidl andenpladsen med 78 procent, når der tales om det generelle indtryk. Procenttallet er andelen af respondenter, der har svaret god eller meget god. Her løber Kvickly med førstepladsen.

Ved karegorien godt udvalg, er det Bilka der løber med førstepladsen, med 83 procent og Lidl med andenpladsen på 82 procent.

På kvalitet er det Lidt der løber med førstepladsen på 86 procent og Kvickly med andenpladsen på 82 procent.

B.T. har været i kontakt med 21-årige Fie Sørensen fra Viborg - og hun er helt enig i, at Lidl er den bedste.

Hun er ugentligt forbi discount-supermarkedet, hvor hun køber noget fra bakeoff afdelingen.

Ikke overrasket over top-placering

"Jeg handler oftest i Lidl, for de har det bredeste udvalg, og deres bakeoff smager bare bedst. Jeg handler også i Netto og Rema 1000 for eksempel, men deres bagerafdelinger er slet ikke lige så gode," lyder det fra hende.

Lidl placerer sig i toppen, når det kommer til kvalitet. Foto: Shutterstock

Fie Sørensen synes desuden, at det næsten er som at gå ind i en bagerbutik, når hun går i Lidl. Hun er glad for de friske varer og de samtidig SU-venlige priser. 

Ekspert i detailhandel Bruno Christensen er heller ikke overrasket over Lidls flotte placering. 

"Bagerafdelingen har været en klar satsning fra Lidl i en længere periode, og de er førende på flere områder omkring friske fødevarer i hele Europa. Selvom det er en kæde i den billigere ende, er jeg ikke overrasket," lyder det fra ham.

 

 

 

Anbefalet til dig