Danskerne kan se frem til solskin: Her er DMI's melding om weekendvejret

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Solen vil være at finde på himlen både lørdag og søndag.

Lige nu læser andre også

Der er nu taget hul på weekenden.

DMI lover en blanding af milde temperaturer og blæsende forhold over hele landet, men især Nordjylland bliver blæsten vild, da der kan forekomme meget kraftige vindstød, som kan nå op i nærheden af stormstyrke.

Vestenvinden vil sørge for, at temperaturerne forbliver relativt høje i forhold til sæsonen. Forventningerne er, at de vil ligge mellem 5 og 9 grader.

Lørdagen starter med grå og skyet himmel, men som dagen skrider frem, forventes det at klare op og give plads til solen, selvom enkelte byger kan forekomme.

Søndagen byder på mere sol, men også en øget chance for byger, som i det nordjyske kan blive ledsaget af slud.

Denne blæsende og samtidig milde vejrudsigt er ikke kun begrænset til weekenden. Prognoserne indikerer, at disse forhold vil fortsætte ind i den kommende uge.

Dog er der en forventning om, at vejret vil tage en drejning mod det køligere og mere vinteragtige omkring ugens midte, hvilket markerer en mulig afslutning på den korte periode med mildere vejr.

DMI's forudsigelser understreger, hvordan det danske vejr kan vende på en tallerken samt den potentielle påvirkning, som disse skiftende forhold kan have på både dagligdagsaktiviteter og andre planer.

Borgerne skal være klar til at klæde sig passende og være forberedt på pludselige vejrskift.

Anbefalet til dig