Danskerne raser: 'Hvad gør hun ved Den Lille Havfrue?'

11/09/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En amerikansk turist er kommet i modvind.

Mest læste i dag

19-årige Dylan Trinkler, var vidne til at en anden turist 'hyggede' med den ikoniske skulptur på trods af skilte om, at det ikke er tilladt at klatre op på den.

Bizarre videooptagelser filmet i lørdags viser kvinden sidde på stenen ved siden af ​​statuen, og gnider sit ansigt på den.

Der er skilte omkring skulpturen for at forhindre folk i at røre ved monumentet, og Dylan siger, at de andre tilskuere var utilfredse med kvindens opførsel.

"Der var en flok på omkring 100 mennesker, og alle så virkelig forvirrede. Det danske folk sagde, at "det er dansk arv" og "det er et kunstværk"," sagde Dylan ifølge Metro.

Dylan sagde, at mange buhlede og råbte til kvinden at hun skulle gå ned, før hun foregav intimitet med Den Lille Havfrue.

"Hun begyndte at foregive at skændes med skulpturen, og folk var forargede. De spurgte, hvorfor hun gjorde det, og sagde, at det var respektløst, men hun grinede bare af det. Da hun kom ned, gik hun hen til kvinden, hun var der med, og begyndte at give hende high five og kysse hende. Det var bizart." sagde tilføjede Dylan.

Den Lille Havfrue var en gave fra danske brygger Carl Jacobsen til Københavns Kommune og tiltrækker omkring 1 million besøgende hvert år.

Hvis ud vil se den bizarre video, så kan du klikke her.

Anbefalet til dig