Danskernes bønner er blevet hørt: Føtex og Bilka sænker prisen voldsomt på over 300 varer

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu sker det langt om længe.

Mest læste i dag

En skræmmende høj inflation har medført, at dagligdagen er blevet dyr for danskerne. 

Især dagligvarerne er steget meget i pris, og sådan har det været, siden Rusland drog i krig mod Ukraine.

Danskerne har udvist stor utilfredshed over de tårnhøje dagligvarepriser, og tager supermarkedsgiganterne, Føtex og Bilka, et skridt i den rigtige retning.

Det skriver B.T.

Hele 300 varer bliver sat ned. Gennemsnitligt bliver de sat ned med et sted mellem 22 og 23 procent. Hvilke eksakte varer det drejer sig om, kan du se eksempler i B.T.s artikel.

Faktisk kommer prisnedsættelserne ikke i kølvandet på, at Salling Group har fået prisreduktioner hos leverandørerne, som man ellers skulle tro:

“Vi betaler for det af egen lommen, men jeg håber da, at lavere normalpriser vil betyde, at vi kan sælge et større volumen af de her varer, og på den måde også gå tilbage til vores leverandører og forhandle nogle endnu bedre priser til vores kunder”, udtaler Morten Møberg, der er direktør i Føtex.

Udover allerede at have nedsat en stor mængde af varer, så bliver sløret også løftet for, at der er flere prisnedsættelser på vej.

Her bliver der dog ikke kommenteret på, hvilke produkter det omhandler.

I Netto, som også er en del af Salling Group ligesom Bilka og Føtex, vil der ikke være de store prisnedsættelser at opleve, da de omtrent 300 produkter, der nedsættes, primært er spotvarer i Netto og ikke en del af det faste sortiment.

Anbefalet til dig