Dar Salim fanget i kæmpe bommert: Nu griner hele internettet af ham

02/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Willy Sanjuan/AP/Ritzau Scanpix
Dar Salim har selv delt den pinlige episode på de sociale medier.

Mest læste i dag

Det er ingen hemmelighed, at Dar Salim har befundet sig i et fint selskab den seneste tid, hvor han har tilbragt en masse tid med den store stjerne Jake Gyllenhaal.

Men Dar Salim kan stadig blive overvældet af at møde andre kendisser.

Netop dette fik Dar Salim ud i en sjov situation, da han skulle deltage i et videointerview, hvor både hans gode ven, Jake Gyllenhaal, og Jimmy Kimmel medvirkede.

Da Dar Salim fik stillet et spørgsmål af sin gode ven, Jake Gyllenhaal, var det tydeligt, at han ikke var parat til at svare, da noget helt andet havde stjålet hans opmærksomhed.

Grunden til det manglende fokus har fået hele internettet til at græde af grin.

Dar Salim havde nemlig travlt med at dokumentere, at han snakkede med selveste Jimmy Kimmel. Han havde taget mobilen frem for at filme det fornemme selskab, han befandt sig i.

Det erkendte han også blankt, da han blev taget med bukserne nede i form af, at han slet ikke var parat til at besvare det stillede spørgsmål:

“Jeg prøvede at skjule det faktum, at jeg forsøger at tage en video af Jimmy”, lyder det fra Dar Salim, der ikke er bleg for at krybe til korset.

“Så jeg har overhovedet ikke hørt efter, hvad du har sagt”, forklarer han, hvor interviewets øvrige deltagere bryder ud i latter.

Videoen har nu fået folk i hele verden til at grine, da Dar Salim har delt den både på TikTok og på Instagram.

Du kan se videoen herunder: