De fleste tilbud på Lurpak er udløbet - men her kan du få det til meget billige penge

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Selvom mange tilbud er udløbet, så betyder det ikke, at du ikke kan få fingrene i billig Lurpak.

Lige nu læser andre også

Op til Black Friday kørte flere af landets dagligvarekæder vilde tilbud på Lurpak.

I Kvickly, SuperBrugsen og Rema 1000 kunne man tidliger på ugen have fået Lurpak til blot 12 kroner, mens man i Bilka og Min Købmand kunne anskaffe sig en pakke af det populære smør for blot 15 kroner.

Samtlige af disse tilbud er dog nået til vejs ende, men det betyder ikke, at man er helt fortabt, hvis man står uden Lurpak mellem hænderne.

I dag har et nyt tilbud nemlig set dagens lys, og denne gang er det Lidl, der kommer danskerne til undsætning. I Lidl kan du til og med den 2. december få en pakke Lurpak for kun 12 kroner - men det bliver faktisk bedre endnu.

Hvis du er medlem af Lidl Plus kan du nemlig erhverve dig en pakke for kun 10 kroner. Det er dog ikke muligt at få fyldt hele køleskabet op med bare smør, da hver enkelt kunde maks må købe tre pakker Lurpak til den favorable pris.

Det er dog værd at nævne, at Meny også har et voldsomt tilbud på det hvide guld i øjeblikket - men der er dog en hage ved deres tilbud.

Endnu vildere tilbud at finde

For to dage siden kom supermarkedskæden Meny med en tidlig julegave til danskerne, da de satte Lurpak ned til kun 6,95 kroner per pakke. Ligesom i Lidl er der dog en begrænsning på, hvor mange pakker du kan købe til tilbudsprisen, men her er grænsen 4 styks.

Der er vigtigt at bemærke, at prisen i Meny udelukkende gælder som medlemspris, hvorfor du med fordel kan tage en tur i Lidl, såfremt du ikke er medlem hos Meny.

Foto: Tilbudsugen.dk

Anbefalet til dig