De forlader 'Vild med dans' i aften

Foto: Shutterstock

I sidste uge måtte Freja Kirk og Claudia Rex forlader 'Vild med dans'. I aften er der udsigter til, at Michael Katz Krefeld og Karina Frimodt forlader programmet.

I sidste uge måtte Freja Kirk og Claudia Rex tage afsked med 'Vild med dans', da de blev sendt ud af konkurrencen.

Læs også

Tårevædet Tina Lund reagerer: Hjælp os

Årets eneste kvindelige par var havnet i omdans med Michael Katz Krefeld og Karina Frimodt, og her var det krimiforfatteren og danserinden, der klarede sig bedst.

Ifølge bookmakerne lakker tiden i 'Vild med dans' dog mod enden for Michael Katz Krefeld og Karina Frimodt. Hos Danske Spil er der nemlig en klar forventning om, at det er dem, der bliver sendt ud i aftenens udgave af danseprogrammet.

Hos Danske Spil giver det nemlig kun 2,5 gange igen, hvis Krefeld og Frimodt bliver sendt ud. Nærmeste efterfølger er Micki Cheng, der danser med Jenna Bagge, der giver 3,70 igen, hvis de stemmes ud.

I den anden ende af skalaen finder man Pernille Blume og Morten Kjeldgaard, der giver hele 30 gange igen, hvis det skulle ske, at de bliver sendt hjem.

Derudover er der heller ikke nogen stor tro på, at det er Lise Rønne og Silas Holst, der kommer til at sige farvel til dette års 'Vild med dans' i aften. De giver nemlig 15 gange igen, hvis de sendes hjem.

Aftenens program er nummer syv i rækken, og derfor skal syv par skæres ned til seks. Der kæmpes dog ikke blot for at sikre sig yderligere avancement i konkurrencen.

De kæmper nemlig også om deltagelse i 'Knæk Cancer'-showet, hvorfor de er sikret hele to yderligere fredag i konkurrencen. Næste fredag vil der nemlig hverken være omdans eller et par, der sendes hjem.

Hos Danske Spil er der generelt stor forventning til, at det er Pernille Blume og Morten Kjeldgaard, der vinder hele konkurrencen.

Læs også

Tessa gør det igen

Tidligere har Lise Rønne og Silas Holst været favoritter til at vinde, men denne plads har de måtte give afkald på til fordel for den danske elitesvømmer og den professionelle danser.