De ønskede sig et hyggeligt familiebillede: Da de så billedet opdagede de den uhyggelige sandhed

Foto: Privat
Foto: Privat
Hvad de fandt på billedet, gav dem kuldegysninger.

Mest læste i dag

Fotografering er den bedste måde at bevare minderne om de glædelige begivenheder i vores liv. Mange familier hyrer endda professionelle fotografer til at tage portrætter, når de stiller op foran kameraet. Oftest deles disse billeder på sociale medier, så familiemedlemmer og venner kan se dem.

Et særligt foto af en familie på fem har fanget mange menneskers opmærksomhed af en meget specifik årsag.

Ved første øjekast ser billedet helt normalt ud og viser en far, en mor, der holder en baby i sine arme, to små piger og deres hund.

Men når man kigger nærmere, kan man nemt få øje på en uhyggelig detalje, der er svær at forklare.

Foto: Privat

Hvis man ser på venstre side af billedet, kan man se en arm, der omfavner den yngre søster, men den arm tilhører ingen af personerne på billedet. Så hvem kan det være?

Nogle mennesker tror, det kan være et spøgelse, mens dem, der ikke tror på spøgelser og det overnaturlige, siger, at det kan være manipuleret med i billedbehandlingen.

Uanset hvad det er, har billedet skabt en furore på internettet og er gået viralt på få dage.

Foto: Privat

Tag et kig og bedøm selv. Har du nogen idé om, hvordan dette kan være?

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig