De rige skider på corona-karantæne: Rige europæiske kvinder vil have ordnet hår i Sverige

18/04/2020

Rikki Tholstrup Jørgensen

Sverige er nu stedet hvor rige europæiske kvinder rejser hen for at få ordnet hår. Foto: Shutterstock
Det svenske medie Aftonbladet fortæller om, hvorledes Sverige har udviklet sig til et fristed, hvor alt er tilladt, mens resten af Europa praktisk talt er lukket ned.

Mest læste i dag

I langt de fleste europæiske lande forsøges covid-19 at holdes ned ved hjælp af lockdowns. I Sverige kan man stadig sidde med en kaffe i weekendsolen, bliver klippet hos en frisør og danse natten væk på en hip natklub. 

Det tiltrækker tilsyneladende europæiske kvindelige jetsettere, der gerne vil videreføre deres ekstravagante livsførelse. 

Sjældent at Sverige tiltrækker de unge rige kvinder

Normalt forbindes Sverige ikke med et af de europæiske lande, hvor de unge, smukke og rige mødes og fester. Men i disse coronatider er landet blevet til et slaraffenland, hvor man stadig kan få afløb for sine behov for personlig pleje og derefter vise sig selv frem på en prominent natklub.

Aftonbladet har snakket med en anonym frisør, som siger til bladet. "Der er kvinder fra Europa, som rejser hertil, for deres hjemland er lukket ned. De kommer hertil for at få ordnet hår og negle, spise på restaurant og feste senere på aftenen."

Ingen indrejseforbud fra europæiske lande

 

Selvom Sverige har indført indrejseforbud indtil den 15. maj, så gælder indrejseforbuddet ikke EU-lande, Storbritannien, Norge, Island og Schweiz. Det har betydet, at flere personer har lagt kursen mod Sverige. Priserne på en flyvning er derfor også steget til hidtil usete højder. 

Den anonyme frisør fortæller til Aftonbladet, at en af hendes kunder fra Schweiz købte en flybillet til Stockholm for 1800 Euro. Det svarer til 13.500 danske kroner. Men kunden var glad for at kunne få ordnet håret og få lidt luksus.

Det bliver mange penge og mange timer for at få ordnet sit hår.

 

 

 

Anbefalet til dig