De ryger ud i aften

12/03/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Ken Hermann/TV 2
Fredag er der igen en sanger eller gruppe, der må forlade årets X Factor.

Mest læste i dag

Talenterne er blevet fordelt blandt dommerne og liveshows er i fuld gang i den populære sangkonkurrence. I fredags ramte Hiba med sangen You Should be Sad nok meget godt hendes sindstemning, da hun måtte sige et tårevædet farvel til de andre deltagere i X Factor.

"Vi havde forudset, at Hiba samt Neva og Ida ville ryge i farezonen, og at det nok ville være Hiba, der ville blive stemt hjem," fortæller Mathias Reimer Larsen í en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Han har fire års erfaring med at sætte odds på deltagerne i den populære talentkonkurrence. Oddssætteren forklarer desuden, at Lucca fredag aften for alvor satte sig i førersædet på vindersiden.

"Hun leverede en imponerende performance med Sam Smiths Fire on Fire, og stikker, som det ser ud nu, fuldstændig af fra de andre. Så vi har faktisk odds 1.85 på Lucca som vinder af X-faktor 2021," lyder det.

Flere er i farezonen

De to anden - og tredjeplads favoritter til at vinde konkurrencen er Nikoline med Oh Land, som mentor og Blackmans gruppe - The Kubrix.

"Både Nikoline og The Kubrix gjorde det rigtig godt i fredags. Og jeg mener faktisk godt, at de på nogle måder kan komme til at udfordre Lucca. Nikoline fordi hun synger på dansk, og The Kubrix fordi de er så mange, hvilket giver en god dynamik på scenen. Man kan sige det, sådan lidt sat på spidsen, at seerne måske er klar til, at der skal ske noget andet end, at en ung pige, der 'bare' synger godt, skal vinde konkurrencen," siger Mathias Reimer Larsen.

Der er odds 3.75 på Nikoline og odds 6,00 på The Kubrix.

I den anden, og mere negative ende, af favoritfeltet ligger Neva og Ida, som var i farezonen sidst, til odds 1.50 for at blive stemt hjem. De bliver efterfuldt af Martin Jensens sangere i den voksne gruppe – Dan Laursen og Vilson Ferati. De ligger begge til odds 6,00.