De to bedste venner jagtede drømmen i årevis: Pludselig skete det

24/1/23 10:13

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
To mænd fra Århus ramte i weekenden plet med hver sin identiske oddset-kupon

Kammerat 1: ”Tilbage i gymnasiet, da vi var 18-20 år gamle, havde Danske Spil en kampagne kørende, hvor man kunne få et ur, hvis man vandt en kupon på over odds 1.000. Og så gik vi i gang med de her små hyggekuponer for 10-20 kroner for at vinde uret. Med manglende succes.”

Det er efterhånden nogle år siden, at kampagnen med uret stoppede, men de to kammerater fortsatte i jagten på odds 1000.

Selv om de er fælles om det og begge gerne under hinanden at vinde, så undlader Kammerat 1 ikke at understrege, at det altså var ham, der stod bag vinderkuponen, som endelig gav de to gamle venner den længe ventede succesoplevelse. 13 kampe, 25 kroners indskud, odds 1064. 26.600 kroner i gevinst.

Kuponen bestod af 13 godt blandede kampe med håndbold, fodbold og dart, og fra start af, gik det hele som det skulle. De sidste kampe blev først afgjort sent søndag, og da var de to gået hvert til sit, men de holdt kontakten ved lige over mobilen, da det begyndte at snerpe til.

Råbte og skreg

Kammerat 1: ”Hold op, du skulle have set vores messenger-tråd i går, da vi kun manglede en kamp. Vi havde spillet på, at Atalanta scorede 1, 2, eller 3 mål i kampen mod Juventus, og da de så scorede det tredje mål allerede i 53. minut, der begyndte vi at panikke!!

Kammerat 2: ”Det var nervepirrende! Der var jeg klar på, at den var væk. Så jeg blev bare sur og helt stille og gal indvendig! Det gik ud over den kære kæreste, så hun blev nok lidt træt af mig.”

Kammerat 1: ”Der var nogle sene messenger-opkald, hvor vi råbte og skreg, mens kæresterne lå ved siden af. Nej, der var vi vist ikke helt til stede.”

Heldigvis fik Atalanta ikke scoret mere, og så var der udbetaling ved kasse 1.000.

En milepæl

Kammerat 2: ”Da kampen så bliver fløjtet af, så var det bare en forløsning. Så røg jeg lige en runde rundt i lejligheden. Min kæreste fløj også op af sengen. Hold op, det var fedt! Så kørte adrenalinen bare resten af aftenen, og jeg faldt først i søvn klokken to. Det var for vildt at tænkte på. 26.600 kroner, det er mange penge. Det rykker, og så for sølle for 25 kroner.”

Kammerat 1: ”Det første vi gjorde var at ringe til hinanden. Vi skulle lige af med de sidste nerver. Vi havde jo siddet og råbt og skreget i en time! Nu har vi endelig nået den milepæl, så behøver vi ikke bruge mere tid og penge på den. 26.600 kroner, det er en fin måde at starte 2023 på.”

De to kammerater ved i øvrigt godt, hvad pengene skal gå til. De planlægger nemlig en fælles fodboldtur et sted i Europa. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

”Det er jo sådan en tur, man løbende lægger lidt penge til side til, men nu blev den jo pludselig finansieret i aftes,” siger den ene af de to mænd, som derudover også regner med at bruge lidt af sin gevinst på et opgradere golf-udstyret.

Kammerat 1 håber, at nye jern kan hjælpe ham til få spillet sit handikap lidt længere ned end det nuværende ’det-snakker-vi-ikke-om’.